Möjlighet

Studentjobb

Connect

Vill du få kvalificerad arbetslivserfarenhet och kunskap samt knyta värdefulla kontakter? Då är Akavias studenttjänster något för dig.

I rollen som studentmarknadsförare har man ansvar för Akavias marknadsföring riktad till våra utbildningsgrupper vid universiteten. Som studentmarknadsförare är du Akavias ansikte utåt bland studenterna och informerar om Akavias verksamhet vid introduktionsdagar, lokala events och arbetsmarknadsmässor. 

Om du studerar inom någon av våra utbildningsgrupper och tycker om att träffa nya människor bör du söka någon av våra lediga studenttjänster. Om vi inte har någon annons ute för din ort i dagsläget kan du "connecta" för att visa ditt intresse då vi fortlöpande söker nya studentmarknadsförare.

För att du ska trivas och utvecklas hos oss

 

På Akavia vet vi att medarbetarnas välbefinnande är av största betydelse för verksamhetens resultat och framgång. Akavia verkar för ett arbetsliv där varje medarbetare har likvärdiga förutsättningar att göra karriär. Med kompetenta kollegor och ett öppet arbetsklimat får du möjlighet att växa. På vår arbetsplats uppmuntrar vi konstruktiv feedback, nytänkande och kreativ problemlösning. Vi är måna om att ta tillvara på din kompetens och dina personliga egenskaper för att utveckla verksamheten på bästa sätt, men också för att erbjuda dig som anställd personlig utveckling.

 

Nybrogatan 30
114 39 Stockholm Vägbeskrivning info@akavia.se 08-665 29 00 Se sida

Göteborg

Lennart Torstenssonsgatan 7
412 56 Göteborg Vägbeskrivning reception@jusek.se 08-665 29 00 Se sida

Malmö

Carlsgatan 12 A
211 20 Malmö Vägbeskrivning reception@jusek.se 08-665 29 00 Se sida

Jobbar du redan på Akavia?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@akavia.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor